29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков6:43, 9 август 20201min

Трета поредна победа за Мирослав Ангелов в рали „Твърдица“

IMG_7829

„Мегапорт Рейсинг“ записа първа победа с новия си автомобил Skoda Fabia Evo 2 в рали „Твърдица“. Шампионите на България за рали Мирослав Ангелов и Георги Гаджев стигнаха до приза като дадоха най-бързи времена в шестте скоростни отсечки за деня и натрупаха преднина от 01:12.4 мин пред Йордан Атанасов и Ангел Башкехайов с Mitsubishi Lancer Evo 9. За Ангелов това е трета поредна победа в Твърдица.

От тази година „Мегапорт Рейсинг“ разчитат на техническа помощ от Motorsport Academy на рали шампиона Петър Гьошев, базирана в Твърдица.

От стартиралите 24 екипажа завършиха 17, а състезанието премина без инциденти и с много публика, осезаемо повече от предходни години в рали „Твърдица“. Тази година състезанието се отклони към Сливен със SS „Качулка“ и легендарните село Стара река и Божевци.

„Доволни сме, защото това реално е първо състезание, в което мога истински да изпитам новия автомобил. Първата отсечка „Чумерна“ познавам добре и там бяхме много бързи. В следващите две не искахме на рискуваме, имах проблеми с концентрацията и записките. На вторите минавания променихме малко настройките на колата и я направихме по-твърда. Увеличихме значително аванса си. Чудесно е, че родният шампионат стартира, макар и късно“, коментира Мирослав Ангелов след финала.

Програмата на шампиона включва участие в националните шампионати по рали, рали-спринт и някои кръгове от планинския шампионат.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!