27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков15:43, 18 юли 20202min

П. Христоскова : Млади хора в тъмната част на денонощието вилнеят в двора на училището

penka hristoskova

Пещера. „От една седмица искам да напиша този пост, но реших да изчакам, да се освободя от емоцията, да овладея гнева си, да не изрека публично гневни думи, пък току виж през това време подействат взетите мерки. Е, не подействаха!“. Това пише в социалната мрежа директорът на училище “ П. Р. Славейков“- Пенка Христоскова.

Ето какво предизвиква възмущението на Христоскова :

Групи от млади хора в тъмната част на денонощието вилнеят в двора на училището . В границите на една седмица изпочупиха пейките ( нови , на десет дни); съсякоха зелените храсти ; разбиха няколко пъти катинарите на входната врата и вратата разделяща градската спортна площадка от двора на училището; разхождат кучетата си в двора на училището с всичките негативи от това-изпражнения, изгризани пейки, унищожени храсти; изкъртиха носещите винкели на металната входна врата и всичко това съпроводено с планини от боклуци-шишета от алкохол, кенчета от бира и енергийни напитки , опаковки от храна и други и други……


На вниманието на всички граждани на Пещера ! Спортната площадка е градска , там може да пребивава всеки, НО след 17.00 часа никой няма работа в двора на училището ! Затова вратите на училището се заключват, има ограда, има видеонаблюдение, има охрана до 20.00 часа.

Уважаеми родители , интересувайте се къде са децата Ви след като излязат от дома и какви ги вършат там, където са. Сигурно много от вас ще се изненадат , ако видят записите от видеонаблюдението .

Ръководството на училището е решено да НЕ допусне най-озеленения и поддържан училищен двор в града да се превърне в язва в центъра на града, под прозорците на полицията .
Общината, в лицето на Кмета и Зам.-кметовете е уведомена, уведомена е и полицията . От тук нататък на ход е Полицията.

 

Директор: П. Христоскова

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!