28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков10:06, 12 юли 20201min

Почина английска футболна легенда

dzhak charltun

Английската футболна легенда Джак Чарлтън почина на 85-годишна възраст. Чарлтън е световен шампион с тима на „трите лъва” и бивш селекционер на Ирландия.

Джак Чарлтън е брат на друга английска знакова фигура – Боби Чарлтън.

Освен за Лийдс, в кариерата си Джак е защитавал цветовете още на Шефийлд Уензди, Мидълзбро и Нюкасъл.

Чалртън успя да изведе тима на Ирландия до първо класиране на Европейско първенство през 1988 година и четвъртфиналите на Мондиал’90.

„Загубата му оставя голяма дупка в нашия живот. Благодарни сме за спомените заедно. Не можем да изразим колко сме горди от неговия живот и от радостта, която той е доставил на хората в различни държави по време на живота си. Той беше честен, мил и истински човек, който винаги имаше време за близките си“, се казва в съобщението на семейство Чарлтън.

Източник : / https://gong.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!