29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков17:13, 7 юли 20201min

Ученичка от ОУ“ П. Р. Славейков“ със 100 точки на изпит след седми клас

angelina nikolova

Пещера. Ангелина Красимирова Николова от  7а клас,  постигна резултат 100 точки  от  100 възможни   на изпита за проверка на музикалните способности в Пловдив, похвали се заслужено Пенка Христоскова- директор на пещерското школо.  Освен с музикалния си певчески талант Ангелина може да се похвали и с отличен успех в Свидетелството за завършено основно образование.

Цветан Атанасов Хаджиев от 7б клас,  постигна резултат на  НВО по Математика- 87.500 точки от 100 възможни при средно за областта 36.33 точки.

Не случайно за изминалата учебна година училищното знаме бе поверено в неговите ръце. Ние учителите знаем, че ако децата не се чувстват сигурни и подкрепени в училище, няма как да се постигнат високите резултати. Няма учебник, който може да разпознае таланта и да улови искрицата в погледа на детето, за да го насърчи да работи по-усърдно и да постигне отлични успехи, в която и да е област. Тук решаваща е ролята на учителя.

Каза за Peshtera prim Христоскова и поясни, че благодарение на професионализма , на ентусиазма, на старанието на учителите  седмокласниците традиционно постигат добър резултат на изпитите на НВО и доказват, че с труд и упоритост всяка цел може да бъде постигната. Доказва се и максимата , че във връзката ученик –учител най-важно е доверието.

Надявам се всеки седмокласник да продължи образованието си в тази посока , която е свързана с мечтите му. Нека определението „добър човек“, да е основната следа , която ще оставате след себе си.

нарече Христоскова.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!