28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков10:16, 22 юни 20201min

Наркотични вещества са иззети от жител на Пещера

polic

Радилово. Наркотични вещества са иззети от жител на Пещера, съобщиха от пресцентъра на полицията в Пазарджик. По време на специализирана полицейска операция на служители от група „Криминална полиция” при Районното управление в  Радилово екип на криминалистите спрял за проверка лек автомобил „Опел” с водач пещерецът О.А. – 29 г.

По време на проверката полицаите открили текстилна торба със 150 таблетки и три бучки от бял прах с общо тегло от близо 64 грама. Последвалият полеви наркотест реагирал положително на метамфетамин. Дрогата е иззета, а притежателят й задържан в ареста за срок от 24 часа. Спрямо него се води бързо полицейско производство.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!