19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков11:01, 20 юни 20201min

Какво ще бъде лятото през 2020 г.?

more

Какво ще бъде лятото през 2020 г. и кога ще спрат валежите? Темата коментира климатологът Георги Рачев в ефира на предаването „Събуди се“ по NOVA.

„Юли, август и септември ще бъдат перфектни за море. Очакваме лятото тази година да бъде по-дълго“, заяви той. Рачев е категоричен, че септември ще бъде малко сух месец, а температурите ще бъдат високи.

„През юни имаме максимум на валежите. Нормално е да вали. Вървим към стабилизиране на атмосферното налягане. От четвъртък времето ще се нормализира“, поясни климатологът.

По думите му въпреки дъждовния юни е време да планираме почивка на морето.

„Плажът ще се окаже едно от най-безопасните места от гледна точка на коронавируса. Слънчевите лъчи унищожават всякакви вируси. Синтезирането на витамин Д помага на имунната система“, добави той.

Източник : / https://www.vesti.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!