23 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков18:29, 11 юни 20201min

Ето как да платим онлайн сметката си към „ВКС“ ЕООД

smetki

Пещера. В редакцията постъпи запитване от наш съгражданин как се осъществява плащането на сметка по електронен път за потребено количество вода доставена от  „ВКС“ ЕООД. Потърсихме компетентен отговор от дружеството. Публикуваме отговорът без наша намеса :

Уважаеми съграждани,

Във връзка със зачестилите питания къде да се заплаща такса вода и канал,“ВКС“ЕООД гр.Пещера предоставя следната информация:

Актуална справка за текущите задължения всеки абонат може да направи на интернет страницата на дружеството  https://smetka.vks-peshtera.com/, като въведе свой абонатен номер, име и фамилия за физически лица, а за фирми абонатен номер и Булстат на фирмата.

Касово потребеното количество вода се заплаща в паричния салон на „Български пощи“ гр. Пещера, в „ПИБ“-АД на специално обособено гише, на касите на „Изи Пей“АД намиращи се в магазин „Билла“ и в  в центъра на града- срещу градския часовник, както и на касата на дружеството- на ул.“Димитър Горов“14-16,на кештерминалите на „Интеркапитал Груп“ намиращи се в магазини „Лазур“ и в офиса на „А1 България“.

Онлайн плащания могат да се извършват през системата на „Ипей“, като е необходимо предварително да се направи регистрация-https://www.epay.bg/pay/bills/

Плащанията по банков път се извършват в офисите на „ОББ“-АД, “Райфайзен банк“, “Уникредит Булбанк“ и “ЦКБ“АД

Банковите сметки на дружеството са следните:

IBAN BG64 RZBB 9155 1085 9627 11 BGN

Райфайзенбанк офис Пещера

IBAN BG21 FINV915010UB092734

Първа инвестиционна банка офис Пещера

IBAN BG31SOMB91301030000701

Общинска банка АД офис Пещера

При попълването на платежните документи задължителни реквизити са трите имена, точен адрес или само абонатен номер.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!