29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков6:56, 10 юни 20201min

Джокович посрещна с прегръдка Григор в Белград

dzhokovich_dimitrov

Единственият българин в тенис елита Григор Димитров пристигна с треньора си Кристиан Гро в сръбската столица Белград. Там той бе посрещнат с братска прегръдка от световния номер 1 Новак Джокович, като двамата бяха заснети на първата си среща от месеци насам след карантината.

В петък ще бъде теглен и жребият за мачовете през уикенда в Белград.  Всички 4800 билета вече са продадени за първата спирка на събитието в столицата на Сърбия.

8 от 9-имата тенисисти ще участват в първото издание, като началото на срещите е в събота от 18,00 часа. Мачовете са до 4 гейма във формат 2 от три сета. Победителите в групите се срещат на финал в неделя.

Източник : / https://www.sportal.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!