20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков12:41, 9 юни 20201min

Иван Гешев: Ще има драстичен спад в битовата престъпност а обществото ще почувства, че е защитено

IMG_20200609_103236

Пещера. Спецакция за противодействие на битовата престъпност се проведе тази сутрин в Пещера. Тя се проведе съвместно с Районна прокуратура- Пещера, Окръжна прокуратура- Пазарджик и съответните полицейски структури. Подобни акции се провеждат на териториите на 24 населени места. Главният прокурор Иван Гешев и главният секретар Ивайло Иванов обявиха пред журналисти, че са задържани 10 души.

Има образувани проверки за наркотици,оръжие, белези на предмети с културни ценности. Според Гешев „до края на годината ще има драстичен спад в битовата престъпност а обществото ще почувства, че е защитено. Тук обстановката е спокойна. Радвам се, че има взаимодействие между Община, полиция, прокуратура и съд“, каза прокурор №1 по – рано в присъствието на кмета Йордан Младенов, гл. инсп. Елена Абаджиева, прокурор Петърнейчева и окръжния прокурор Васил Малинов.

Разгледани са 14 от най-големите приватизационни сделки на прехода и са разпределени на прокурори във ВКП, каза Гешев пред журналистите. Предстои преценка по кои от тях ще бъдат повдигнати обвинения. „Наблюдаващите прокурори ще кажат как вървят нещата с проверките за вносните боклуци, вчера публикувахме 30 страници разпит на един обвиняем, много интересно е, от там ще разберете много неща“, подчерта Иван Гешев.

https://www.prb.bg/bg/news/aktualno/syob-sht-enie-na-specializiranata-prokuratura-12

Главният прокурор Иван Гешев и главният секретар Ивайло Иванов бяха посрещнати в началото на деня в К. Димитриево от Йордан Младенов- кмет на Община Пещера. По- късно Гешев и Иванов посетиха Радилово и РУ- Пещера. Двамата се срещнаха и разговаряха с кметовете на населените места в общината.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!