18 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков6:30, 2 юни 20201min

Георги и Силвия Коприщенови направиха дарение на АГО

mbal pazardzhik

Пазарджик. Две бебенца се родиха в Деня на детето в Акушеро-гинекологичното отделение на МБАЛ-Пазарджик. И двете новородени са момченца. Те са от Пазарджик и велинградското село Биркова. Първи се ражда бебе Симеон. За успешното раждане чрез цезарово сечение на щастливата майка Виктория Вълкова помага екип начело с началника на отделението д-р Илиян Траянов, д-р Елена Близнакова, д-р Даниела Велева и старша акушерка Стефка Танева. Малкото момченце се появява на бял свят 10 минути преди 10 часа. Симеон тежи 4200 гр. и е с дължина от 54см. До края на деня се очаква в отделението да се роди още едно детенце.

DSC 0313

Виктория Вълкова от Пазарджик е от първите майки, които при престоя си в болницата ще спят на нова възглавница. Дарение от 40 анатомични възглавници с мемори пяна направиха днес на Акушеро-гинекологично отделение общинският съветник Георги Коприщенов и съпругата му Силвия. Двамата очакват първото им дете да се роди в началото на месец юли.
„ С този малък жест в Деня на детето искаме да подпомогнем отделението и зарадваме родилките, които раждат тук. Искаме да им създадем повече уют и комфорт. В Родилно отделение на МБАЛ-Пазарджик работят много добри специалисти. Затова и аз избрах да родя тук.“, обясни Силвия Коприщенова. Тя честити празника на всички деца и пожела здраве на техните семейства, а съпругът и Георги обеща да направят и следващо дарение от спални комплекти.
Началникът на АГО д-р Илиян Траянов и целият екип на отделението благодарят за полученото дарение и с нетърпение очакват отново младото семейство при тях , но този път за раждането на тяхното детенце.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!