28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков18:54, 1 юни 20202min

Годишна изложба на ученици от ОУ „П. Р. Славейков“ събра техни приятели и почитатели

izlozhba 1 yuni_3

Пещера. ХГ „Проф. Веселин Стайков“отбеляза 1-ви юни Международния ден на детето с изложба на учениците от ОУ“ П. Р. Славейков“. Картините на учениците от 5 до 7 класове са изработени в часовете по изобразително изкуство през учебната 2019-2020 година, сподели за Peshteraprim Николай Руков- преподавател по рисуване в пещерското школо.

Откриването на изложбата започна в 17:30 часа. Гости на тържеството бяха Йордан Младенов- кмет на община Пещера и Елена Рядкова- зам.-кмет. 75 картини на творците от града ще разкрият за възрастните  как изглежда светът през призмата на детските очи. Младенов поздрави участниците в културното събитие  и пожела след време да има честта и удоволствието да присъства на откриването на професионалните им изложби.

Рядкова благодари на децата за творческите умения и проявеното старание в часовете по изобразително изкуство. За най-много рисунки бяха отличени Клавдия Делчева от 7 клас и петокласниците Петя Млечкова, Йоана Щерева и Никол Батаклиева.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!