28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков6:43, 26 май 20201min

Оперират трите жени, пострадали при катастрофата в с. Дебръщица

mbal pazardzik

Пазарджик. Три жени от с. Дебръщица, пострадали при  тежка катастрофа, са настанени в МБАЛ-Пазарджик. Тежкият инцидент е станал около 19,00 часа на 24 май.Пострадалите жени  са транспортирани до  Спешно отделение от екипи на Центъра за спешна медицинска помощ-Пазарджик.

Най-тежко е състоянието на 69-годишна жена.Тя е приета в Отделението по анестезиология и интензивно лечение с тежка черепно-мозъчна травма и фрактура на таза. Има опасност за живота й. Предстои и операция в  Отделението по неврохирургия. Ортопедична операция ще бъде извършена на 88-годишна жена, която е постъпила в Отделението по ортопедия и травматология. Пострадалата е със счупени части от подбедрица и фрактура на едната ръка. 76-годишна жена с гръдно-коремна травма е настанена в Хирургично отделение.Тя също ще бъде оперирана заради пневмоторакс.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!