02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков10:19, 23 май 20203min

В Пещера : Признание и преклонение пред труда на учители, ученици и културни дейци

24 may

Пещера. В навечерието на 24 май кметът н Община Пещера Йордан Младенов награди отличени учители, културни дейци и ученици от града, Радилово и К. Димитриево.

В двора на музея, спазвайки санитарните изисквания за безопасност в условията на епидемичната ситуация се събраха преподаватели, директори на училища, служители от Центъра за подкрепа на личностното развитие- Общински детски комплекс, деятели от читалище,,Сергей Румянцев-1909“ -К. Димитриево, читалище,,Зора-1903“ – Радилово и читалище,,Развитие-1873“. Поздрав и преклонение пред всеотдайния си труд получиха и директорите на детски градини от трите населени места в общината.

Младенов връчи поздравителни адреси и честити светлия празник на всички абитуриенти, като пожела „на добър час по трудния път на живота“. Специално внимание беше отделено на учениците показали отлични резултати в усвояване на знания през годината. Директори на учебните заведения в града получиха грамоти, които ще предадат на своите възпитаници.

„Поклон пред труда на всичките над 200 учители, от детските градини и училищата на общината, които всеотдайно отдават своите знания, опит, талант и обич на децата, за да постигнат техните ученици високи резултати“, каза Йордан Младенов в обръщението си към присъстващите .

Представителите на културата получиха поздравителен адрес от д-р Николай Пенев- председател на Общински съвет- Пещера. След официалната церемония, на фона на класически произведения в изпълнение на цигулари от пловдивската опера учители и общинари направиха снимки за да запазят емоцията за идните години.

Честит да е предстоящият празник на всички съграждани! Да си пожелаем заедно да вървим по пътя на духовно просвещение, към светли бъднини. Да преуспяваме и да правим нашето настояще и бъдеще достойно, честно и справедливо,  да бъдем гордост за идните поколения. Честит и благотворен празник!   Нека пребъде во веки веков българското слово и нашата свята родина България!

На многая  лета!


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!