01 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков23:19, 23 май 20201min

В. Василева : Да не забравяме, че каквото е днес училището, такова ще е и бъдещето ни

vili sidova

Пещера.

Уважаеми колеги,
Скъпи ученици,
Най-сърдечно Ви поздравявам с Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост!
24 май е най-светлият български празник, в който общността ни е озарена от трептящия ореол на духовното дело на светите братя Кирил и Методий, ден, през който вървим в една посока, след величествения и могъщ химн на Словото.
В продължилата вече повече от два месеца извънредна обстановка , вие колеги, със своята всеотдайност и опит осъществихте нещо немислимо до скоро – за броени дни се пренастроихте от работа в присъствен режим към работа от разстояние и в електронна среда. Намерихте начин да достигнете и до учениците, които нямат възможност да се обучават електронно. Заслужавате признателност за усиления труд , дори много повече от осем часа на ден , защото бяхте на първа линия в тази сложна обстановка.
Ученици, в този светъл ден пожелавам на всички Вас здраве, амбиция и творческа енергия!
Честит празник на всички Вас колеги, които в трудния делник продължавате да засявате словото в браздите на времето.
И да не забравяме, че каквото е днес училището, такова ще е и бъдещето ни! Това е нашата отговорност!
За дългогодишен принос в развитието на образователната институция почетни грамоти получават госпожа Иванка Павлова, госпожа Цеца Христева и госпожа Иванка Кандева. Госпожа Стоянка Смиленова и госпожа Севда Божилова получават грамоти за подготовка на ученици, завоювали призови места в литературния конкурс „Спас Зафиров“. Награди и грамоти получават ученици, които показаха отговорно отношение към учебния процес в условията на извънредната ситуация и показали много добри резултати през учебната 2019-2020година.

С уважение: В. Василева
Директор на ОУ,,Любен Каравелов“


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!