29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков6:47, 21 май 20201min

Започна виртуално честване на 24 май

statuya sv kl ohriski_ peshtera

Пещера. Скъпи приятели,

Последните два месеца поставиха всички ни пред различни трудности и предизвикателства. Пред нас – учители, родители и ученици, застана трудната задача като се реорганизираме максимално бързо и адекватно, да продължим обучението, макар и от разстояние. С помощта на високите технологии се опитваме да преподаваме, да подкрепяме и насърчаваме своите ученици, за да не оставим нищо да попречи на благородната ни мисия – да образоваме и възпитаваме бъдещето на България.


Днес в навечерието на Деня на Светите братя Кирил и Методий и славянската писменост и култура, който отбелязваме достойно всяка година, ние учениците и учителите на СУ“Свети Климент Охридски“ смятаме, че може да отбележим празника си дори и виртуално.

В продължение на няколко дни ще ви представяме инициативите и успехите си, с които доказваме,че вървим достойно по пътя на предците си и същевременно крачим смело към бъдещето. Защото нашето училище е територия на красотата и креативността, на научните и спортните постижения. Защото сме добри и искаме и вие да го видите.Защото нищо не може да ни попречи да отбележим своите големи празници – само ще добави нов нюанс в добрите ни училищни традиции.


Екипът на СУ ,, Св. Климент Охридски“ , гр. Пещера


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!