27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков10:18, 11 май 20201min

НУ“Михаил Каролиди“ отбеляза своя патронен празник

uchenici mihail karolidi

Пещера. Днес училище „Михаил Каролиди” отбелязва патронния си празник, въпреки необичайната ситуация, в която се намираме, пише в писмо до Peshteraprim Нина Якофова- преподавател в школото. Училището има 117-годишна история, която са написали хилядите ученици и многото учители, преминали през него.

В поздравителното си слово директорът Петър Николов отбеляза:

Нашето училище е училището, което пренася от поколение на поколение духа на българската идентичност и любов към знанието. Всеки празник е вълнуващо събитие. Той обединява начало, минало, настояще и мечтите за бъдещето. Заедно с любовта на основателите, вдъхновението и вярата на сегашните учители и ученици НУ „Михаил Каролиди” се превърна в храм на духовтостта. Нашите възпитаници защитават доброто му име в различни области. Уважаеми колеги, благодаря Ви за професионалната всеотдайност и мъдрост. Бъдете все така амбициозни, мотивирани и взискателни в стремежа си да подготвите своите ученици, защото съграденото с любов е вечно. А наградата за Вашия труд са успехите на Вашите ученици. Драги ученици, бъдете силни и смели. Вярвайте в мечтите си и останете верни на девиза на нашето училище: „Учим се днес, за да успеем утре.”

Патронният празник бе предшестван от патриотични инициативи – тържествен час на класа, конкурс за най-добри съчинения и рисунки на тема „Моето училище ”.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!