25 февруари 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков09:30 | 10 май, 20201min

Медицинска сестра, санитарка и трима болни са с потвърдени проби за COVID-19

corona virus

Пазарджик. Медицинска сестра, санитарка и трима болни в МБАЛ-Пазарджик са новите случаи на COVID-19.  Положителните им проби са потвърдени от Национална референтна лаборатория в София.

Tримата болни са били изолирани в Първо и Втори вътрешно отделение. 62 г. мъж от град Пазарджик е пациент на I-во вътрешно отделение; 47-годишен мъж от гр. Пазарджик и мъж на 65 г. от село Семчиново са пациенти на II-ро вътрешно отделение . Те са в задоволително състояние с придружаващи заболявания. Приведени са за лечение в МБАЛ „Хигия“ .
61-годишната медицинската сестра работи в отделението по хемодиализа, а 54-годишната санитарка  в Микробиологичната лаборатория на МБАЛ-Пазарджик. И двете са безсимптомни и са поставени на домашна изолация. Издирват се контактните лица.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!