19 октомври 2021
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Д-р Пенев и кметът Младенов сведоха глави пред паметници в знак на признателност към героите

Димитър Насков13:23 | 6 май, 20202min
mladenov_d-r penev radilovo

Пещера. На 24 февруари 1994 г. с решение №143  на Общински съвет- Пещера,  6 май е обявен за ден на Пещера. Извънредното положение в България и пандемията наложиха да празнуваме празника на града по различен начин. Днес, в знак на почит и уважение към всички дали своя живот за да живеем по -добре, председателят на местния парламент д-р Николай Пенев и кметът на Община Пещера Йордан Младенов поднесоха цветя пред паметника- костница в Пещера и пред паметника в Радилово.

Двамата първи сведоха глава пред жертвата на героите загинали за свободата и независимостта на България. Д-р Пенев и Младенов споделиха, че днес на фона на изпитанието, което ни носи коронавируса трябва да имаме сила на духа, повод за единство и обединение в името на общата цел.

По- късно те посетиха параклиса св. Георги в Пещера и запалиха свещ за здраве, благополучие и успех във всеки дом в общината.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия