28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков20:24, 25 април 20201min

Лили Иванова изпрати цветята от рождения си ден на медиците от Александровска

lili-ivanova

Тя изпрати цветята, получени за рождения ѝ ден вчера, дискове с нейни песни, постери с автограф и послание към лекарите и сестрите от болницата, в което се казва: „Битката е тежка, но вие сте по-силните и не сте сами!“, съобщи БНТ.

На профила си във фейсбук Лили Иванова написа:

Днес ГЛАВНА РОЛЯ имат медиците! Изолирани зад СТЪКЛЕНИ СТЕНИ, те са нашите герои. Да им дадем нашата любов, защото ЛЮБОВТА Е ЖИВОТ! Пожелавам им да са все така НЕВЕРОЯТНО отдадени, КАКТО НИКОЙ ДРУГ! Да ги залеем с БУРНАТА РЕКА на нашите аплодисменти. Респект! Приемете днес моите „аплаузи“ към Вас, скъпи медици, за постоянството, всеотдайността и обичта към професията! Защото, АКО СПЕРЕТЕ ДА НИ ОБИЧАТЕ, ЩЕ СПРЕ ДА НИ ИМА! Поднасям Ви тези цветя от мен и моите приятели, засвидетелствали уважение за рождения ми ден. Те са за Вас, в знак на благодарност и обич! Специални благодарности на проф. д-р Костадин Ангелов, директор на УМБАЛ „Александровска“, за помощта и подкрепата и на Lady Flower за съдействието! Отново – респект!

Проф. д-р Костадин Ангелов, директор на УМБАЛ „Александровска“, коментира пред БНТ: „Лили Иванова е символ за изключително голяма дисциплина. От самото начало на епидемията тя не е излизала от вкъщи. Тя е един много дисциплиниран човек, който спазва правилата, който вдъхновява със своята дисциплина и своята добрина. Аз и благодаря за енергията, която ни изпраща, за любовта,имаме нужда от тях, защото в тези трудни моменти тя ни зарежда много“.

Във фейсбук от Александровска благодариха на певицата:

Примата на българската естрада винаги е проявявала отношение към българските медици, а ръководството и екипа на Александровска болница се радват на нейното истински специално внимание… Със своите концерти и ярко присъствие, Лили Иванова всеки път превръща официалните празници на болницата в сензация. В своите пропити с обич послания тя казва, че „специалистите на Александровска болница заслужават да получат най-доброто, най-голямото уважение, от всички нас. С моята музика аз се старая да лекувам души, но вие спасявате човешки животи“.

Днес Лили Иванова отново показа отношение към медиците от лечебното заведение, като им подари цветята от рождения ѝ ден вчера.

Пожелаваме ѝ да бъде здрава, все така жизнена, енергична и творчески вдъхновена! Още много години да радва публиката със своя неповторим глас и само сцената да ѝ носи корони!

Източник : / https://offnews.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!