29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков11:08, 24 април 20201min

До 1 месец местят в центъра на Пещера Дирекция «Социално подпомагане»

peshtera centur

Пещера. „Дирекция «Социално подпомагане»  в Пещера ползва част от общински имот ул. «Симон Налбант» № 8. Поради изтичане на десет годишния срок на договора и с оглед по-доброто организиране на дейността на Дирекцията предлагам Общински съвет- Пещера да предостави за ползване нов имот в който тя да се осъществява дейността си“, каза кметът Йордан Младенов.

В мотивите си той изтъква, че по този начин цели предоставяне на качествени административни услуги на потребителите и осигуряването на достъпна среда за хора в неравностойно положение. Новото помещение ще бъде в центъра на града на първи етаж в сградата на бившия АПК. Младенов е разговарял по темата с министърът на труда и социалната политика Деница Сачева, която е обещала 20 000 лева за ремонт на новата придобивка.

„Предвиждам да се направи ново осветление в сградата. Кабинетите ще бъдат освежени и пригодени за качествено административно обслужване на гражданите. Ще монтираме парапети на съществуващата рампа за да бъде осигурен пълен достъп за хора с увреждания. Предвижда се прилежащото пространство да бъде облагородено“, допълва кметът.

След преместването, в една сграда ще работят службите на Бюрото по труда, Кризисния център и Социално подпомагане. Сградата е в близост до всички други административни учреждения и банкови институции, което ще бъде значително улеснение за техните ползватели.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!