17 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков15:31, 23 април 20201min

Световното първенство по снукър ще започне на 31 юли

snukar

Световното първенство по снукър през тази година ще започне на 31 юли и ще продължи до 16 август, обявиха от Световния снукър тур (WST). По програма най-престижната надпревара в света на снукъра трябваше да започне този понеделник, но състезанието бе отложено заради пандемията от COVID-19.

Въпреки че ръководителят на WST Бари Хърн изрази опасения, че през тази година може и да не се проведе Световно първенство, днес той зарадва феновете на спорта с решението на организацията.

“Искрената ни надежда е, че ще можем да проведем турнира с пълни трибуни в Крусибъл, както обикновено. Този турнир означава толкова много за феновете, които имат златен билет за Крусибъл, както и за жителите на Шефилд. Играчите отчаяно ще искат да се съревновават в подходящата атмосфера, която само препълнения Крусибъл може да създаде. Все пак, ако това не е възможно, ще обмислим и други варианти”, коментира Хърн.

Той допълни, че от Световния снукър тур имат още три работни варианта за провеждането на Световното първенство – с ограничен брой публика, без никаква публика или първенството отново да бъде отложено за по-късна дата. Всичко това зависи от разпоредбите на правителството на Великобритания във връзка с борбата с новия коронавирус.

“Светът преминава през много труден период и спортът на живо може да бъде огромно вдъхновение за хората и да повиши техния морал. Това дава възможност на феновете на първокласния спорт да очакват нещо в календара си, на което ще могат да се наслаждават в продължение на 17 дни”, допълни Хърн, който изтъкна, че здравето на феновете, играчите и другите участници в Тура остава основен приоритет.

Източник : / https://gong.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!