29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков18:49, 22 април 20201min

Спасиха 53-годишен, загубил се около Жребичко

reka 1

Брацигово- Пещера. Полицаи, лесничеи, ловци и доброволци-планинари откриха мъж, загубил се в труднодостъпна планинска местност, съобщават от ОДМВР-Пазарджик.

Сигнал за изчезналия мъж е получен вчера от 64-годишен жител на Брацигово.

Мъжът съобщил, че заедно със свой познат – мъж на 53 г. от Габрово, тръгнали да търсят изгубен в гората кон. След като бродили известно време двамата се разделили в гората, намираща се в землището на село Жребичко.

Няколко часа по-късно мъжът от Брацигово се прибрал, но от неговия познат нямало и следа. Тогава той решил да сигнализира за случилото се в районното управление в Пещера.

Полицаите претърсили района, но не го открили и решили да продължат на следващата сутрин.

Екип от 15 човека – полицаи от Брацигово и Пещера, горски работници, ловци и доброволци сформирали екип и предприели по-мащабно издирване.

Обхваната била територия характеризираща се с труднодостъпни скални урви, стръмни и много опасни склонове на близкия язовир „Кричим“, гъста растителност, както и наличието на хищни диви животни.

След дълго претърсване в местността „Раздол“ мъжете открилия загубилия се мъж в добро общо състояние. Той е откаран в Пещера за преглед.

Източник : / https://news.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!