23 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков17:14, 18 април 20201min

Йордан Младенов : В очакване на чудото пожелавам мир и щастие в домовете ни !

velikdenski yaica

Уважаеми съграждани,

в Църковните православни песнопения наричат Великден тържество на тържествата, защото вдъхва надеждата за живот. Днес, когато животът е поставен на изпитание ние трябва да извървим своя път с мисълта да го запазим. Да осигурим бъдещето и добруването на хората, които обичаме за да са до нас. Тази година Великден ще бъде различен за нас. Дано Великденският пламък освети пътя по който вървим. Зная, че светлината е пред нас и ние ще я видим. Зная, че трудностите, които ни съпътстват няма да ни сломят и  няма да пречупят волята ни за достоен живот. В тези трудни моменти трябва да повярваме в самите нас, трябва да сме отговорни и загрижени и да пазим ближния си повече от всякога. И както пазим свещения пламък, така трябва да пренесем в домовете си обичта, надеждата, вярата и смирението. Във всеки човек е заложен безкраен разум и неограничени възможности. Сигурен съм, че в този труден момент ще покажем отговорност и съпричастност.

В очакване на чудото пожелавам мир и щастие в домовете ни! Желая Ви здраве, много мечти и надежда, сбъднати пролетни обещания и щастливи нови спомени! Нека има светлина в душите ни !

Честит празник !

Йордан Младенов

Кмет на Община Пещера


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!