29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков10:12, 10 април 20201min

От пощата на Peshteraprim

poshta

Пещера. Днес идвайки на работа получих поомачкан пощенски плик. Без адрес, без марка. На него пишеше моето име. Помислих, че е един от многото сигнали на мой съгражданин. Отворих плика. Зачетох се. И реших. Публикувам написаното без редакторска намеса с голяма доза вълнение :

„Николай Рядков е най-младият общински съветник в Пещера, но благотворителната мисия да  помогне на нуждаещи се хора в днешната криза го превръща в колос. Без да е обещавал, без да търси отплата, без дори да разбера получих помощ от човек, който с този жест става висок и достоен за подражание. Казват, че човек е висок, колкото са високи неговите дела. Казват, че в най-трудните ни моменти ангелът, който ни пази изпраща помощ. Не искам да изпадам в крайни оценки, но помощта от Николай е ангелска постъпка тук на земята. Искам да благодаря на това пещерче, да благословя неговите родители за възпитанието. Искам и вярвам, че всяка добрина се отплаща свише. И ако е така нека бъде благословен. За вниманието, за доброто сърце, за човещината. Сполай ти !

П.С. Не е нужно да огласявам името си. Ако решите подпишете така : „Една от многото на които помогна Николай“

Гр. Пещера

9.04.2020 г.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!