26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков14:36, 8 април 20201min

Народният представител Десислава Костадинова дари на болницата в Пещера защитни маски и гащеризони за 1 500 лева

desi kostadinova s maska

Пещера. Дарението за МБАЛ „Професор Димитър Ранев“ в Пещера включва комплекти от защитни шлемове с най- висок клас на защита и консумативи за тях. Към всеки шлем има резервен допълнителен комплект за подмяна или за употреба от втори човек. Пратката включва още 20 защитни гащеризони и 250 предпазни маски, също с най- висок клас на защита. Дарението бе прието днес от старшата медицинска сестра на инфекциозно отделение Яна Якофова. В деня на здравния работник, общински съветници от ГЕРБ в Пещера дариха възнагражденията си за предходния месец на болницата в Пещера. Общинският съветник Борис Гаджев, закупи със заплатата си хранителни продукти, които бяха раздадени  под формата на пакети в ромския квартал „Луковица „.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!