13 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков19:18, 8 април 20201min

Пускат поетапно водата за стопански нужди, при аварии информирайте своевременно

cheshma

Пещера. „ВКС“ ЕООД информира своите аботати, че водата за стопански нужди ще бъде подадена към домовете от 9 април /четвъртък/. Водата ще потече в мрежата на града поетапно, предупреждават от дружеството. В месеците когато нямаше активна стопанска дейност би могло да има частични аварии поради замръзвания, напомнят от „ВКС“. При констатирани проблеми във водопровода е  нужно да информираме на тел. : 0350/62131, както и на денонощен телефон за аварии: 0893 04 67 05.

МОЛИМ , ГРАЖДАНИТЕ ДА НЕ ОСТАВЯТ БЕЗКОНТРОЛНОТО И ИЗТИЧАНЕ В ГРАДСКАТА КАНАЛИЗАЦИОННА МРЕЖА.  В   ПРЕЧИСТВАТЕЛНИТЕ СТАНЦИИ ЗА ОТПАДЪЧНИ ВОДИ НЕ СА ПРЕДВИДЕНИ НЕЙНИТЕ КОЛИЧЕСТВА И ПРЕМИНАВАНЕТО И УВЕЛИЧАВА СМЕТКИТЕ НА ВСИЧКИ НИ.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!