04 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков7:13, 27 март 20201min

Ден на маратонката 2020

maratonka

Знаете ли, че само 20% от населението спортува поне веднъж седмично? Вече знаете! За да промените това, на 27 март 2020 обуйте спортни обувки и спортувайте, без значение дали работите в офиса или от вкъщи. “Ден на маратонката” се организира за втора поредна година, като инициативата има за цел да насочи вниманието към последиците от липсата на движение и да провокира хората да спортуват. Всяко място е подходящо за спортуване – няколко клека или разтягания до масата у дома могат да променят настроението ви за целия ден. Ако правите онлайн оперативки сутрин – това е перфектната възможност да отделите малко екипно време за групово раздвижване. А ако предпочитате да отделите малко време за себе си – пуснете си музика и се раздвижете с любимата си онлайн тренировка или пък потанцувайте!

Източник : / https://benefitsystems.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!