28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков7:44, 22 март 20201min

МБАЛ-Пазарджик получи дарение от Швейцария

mbal pazardzik

Пазарджик.  Дарение от Сдружение „Солидарност Швейцария-Източна Европа“ получи МБАЛ-Пазарджик. То включва 28 употребявани електрически болнични легла, 24 нощни шкафчета, 28 матрака, 4 легла за преглед и масаж, 35 стола за посетители, 10 инвалидни стола и помощни средства за вървене и 4 стола за тоалетна и душ. Получената помощ ще бъде разпределена по отделенията, в които има най-голяма нужда.

Ръководството на болницата изказва дълбока благодарност на Боряна Налетова, представител на сдружение „Солидарност – Швейцария – Източна Европа“, която съдейства за получаването на дарението, както и на неговия президент Андрес Тьони за помощта.
Сдружение „Солидарност Швейцария – Източна Европа” е основано през 2005 г. и от години се ангажира с дарителска дейност и кампании само за България. В него членуват около 40 души лекари, мениджъри на фирми, фермери. Заедно с болниците в Швейцария всички те работят безвъзмездно и подпомагат лечебни заведения и домове в нашата страна.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!