30 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков9:09, 14 март 20201min

Любопитно за COVID-19

koronavirus

Новият коронавирус COVID-19 може да не показва признаци на инфекция в продължение на много дни,  преди които не може да се знае дали човек е заразен. Но до момента, в който имате треска и / или кашлица и отидете в болницата, дробовете ви обикновено вече са с 50% фиброза и вече е късно!
Тайванските експерти предлагат да направим проста проверка, която можем да правим самостоятелно всяка сутрин:
Поемете дълбоко въздух и задръжте дъха си повече от 10 секунди. Ако успешно го завършите без кашлица, без дискомфорт, усещане за потискане и т.н., това показва, че няма фиброза в белите дробове, което показва, че по същество няма инфекция.
В такива критични моменти правете тази проверка всяка сутрин в среда с чист въздух!
Това са сериозни и отлични съвети от японски лекари, които лекуват случаи на COVID-19. Всеки трябва да се увери, че устата и гърлото им са влажни, никога НЕ СУХА. Изпийте няколко глътки вода поне на всеки 15 минути. ЗАЩО? Дори ако вирусът попадне в устата ви … вода или други течности ще го изхвърлят през хранопровода и в стомаха. Веднъж в корема … Стомашната стомашна киселина ще убие целия вирус.  Ако не пиете достатъчно вода по-редовно … вирусът може да попадне в белите дробове и това не е добре.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!