28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков14:04, 8 март 20201min

Спешни мерки срещу коронавируса – мачовете в България без публика!

futbol

Футболните срещи в България ще се играят пред празни трибуни от утре. Това беше предложено от Ген. – майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски и разпоредено от премиера Бойко Борисов по време на днешния министерски съвет. Взетото решение е след четирите положителни проби от коронавирус в Плевен и Габрово и мерките, които трябва да бъдат взети, за да не бъде разпространен вирусът. Българският футболен съюз постанови двубоите от efbet Лига и Втора професионална лига да се играят при закрити врата считано от понеделник, 9 март 2020 г. „Спортните мероприятия също трябва да отпаднат в двете места с коронавирус. За останалите области трябва спортните събития да се провеждат без публика. Относно туризма – трябва да има вербално обясняване да не посещават тези градове“, добави Мутафчийски.

Източник : / https://www.sportal.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!