28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков10:46, 22 февруари 20201min

Към олтара, но с тролей

orig

Пазарджик. Йордан и Кристина от Пазарджик днес ще станат семейство. Те избират датата с петте двойки, за да се оженят, както и нестандартен превоз. За сватбения си ден вместо с лимузина, те ще стигнат до ритуалната зала със специален сватбен тролей, предава Нова тв.

„Това е най-важният ден в живота ни. Идеята дойде след дискусия с какво ще се придвижваме на сватбата. Повечето хора предпочитат лъскави коли и файтони, но ние сме по-нестандартни“, сподели Кристина.

„Така голяма част от гостите ще бъдат с нас и предполагам, че емоцията ще бъде различна. Гостите ще си купят билети, дори имаме и назначен кондуктор“, каза Йордан.

Източник : / https://dnes.dir.bg/


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!