16 юли 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков17:39, 15 февруари 20201min

Теснолинеен влак „Родопи“ кани на пътешествие на Националния празник на България – 3 МАРТ

tesnolineyka

Септември. Неусетно отминаха четири години от първото масово празнично пътуване по теснолинейката, организирано неформално с цел привличане на обществения интерес към линията. По пътя назад за това време остават над 20 събития, съпреживени ЗАЕДНО В ТЕСНОЛИНЕЙКАТА с Вас – нейните приятели от цялото земно кълбо!

И понеже на първия Трети март, отпразнуван с влакчето през 2016 година, обещахме гласно това събитие да стане традиция – днес е моментът да Ви поканим за 5-ти път за отбележим националния празник 03.03.2020 г. на борда на теснолинейката и в любимия на все повече приключенци и пътешественици град Якоруда.

Отново ще Ви чакаме на познатото място – гара Септември. Еталонният теснолинеен влак „Родопи“ ще замине в 8 часа и 35 минути с много вагони и надяваме се – много приятели! Ще пътуваме до Якоруда през спиращото дъха скалисто Чепинско дефиле, СПА столицата на Балканите Велинград, ще се изкачим в 5 етажа до най-високата гара на Балканския полуостров – Аврамово, след което ще се спуснем в обширната долина на бисерна Места. По време на пътуването очаквайте изненади и се обръщайте към нас за всякакво съдействие. На обяд в Якоруда ще ни очакват всички наши приятели там – с много настроение, обич и дух. Заедно ще се отправим към централния градски площад, където в големия салон на читалището местни и гостуващи самодейци отново подготвят трескаво кратка и разнообразна празнична програма за Деня на Освобождението. След това ще извием кръшно хоро на площада, ще похапнем и ще поемем обратно с редовния влак „Родопи“ в 16:05 ч. към гара Септември.

Държавният железопътен превозвач ще осигури допълнителни места за всички желаещи и предварителна продажба на билети със запазени места за влак „Родопи” Септември – Якоруда – Септември на 03.03.2020 г. от големите гари в цялата страна, с цел максимален комфорт и сигурност за пътуването на Вас – нашите гости.

Влак „Родопи“ има връзка от София сутринта в 6:30 и от Пловдив в 7:50 ч., както и обратно вечерта веднага след пристигане на теснолинейката в Септември.

Ще Ви очакваме и не забравяйте знамената и народните носии – нека уважим българските символи! Включете се във фейсбук събитието, за да следите подробности откъм брой места и предварителна продажба на билети за пътуването – очаква се билети със запазени места да се продава от средата на месец февруари, но ще пишем допълнително!


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!