18 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков13:39, 13 февруари 20201min

В Пещера днес “ Светът е за двама „

zlatna svatba

Пещера. 42 двойки от Пещера, Радилово и К. Димитриево събрали се в брачен съюз преди 50 години отбелязаха златните си сватби. Празникът „Светът е за двама“ се организира и провежда за 15-та поредна година от Община Пещера и НЧ „Развитие- 1873“. Двойките преминаха по бяло платно, обсипано с цветя, под специално украсена арка. За спомен от големия ден дамите получиха от кметът Йордан Младенов червена роза и поздравителен адрес, техните кавалери бяха дарени със златно сърце. Думи на признателност отправи Верка Климентова- председател на културната институция в града. Празнична програма с песни и танци поднесоха в знак на уважение ВГ „Теменужка“, танцьорите от ТГ „Кулминация“ и специалния гост Христо Кидиков. „Честит юбилей, хора с горящи сърца и златни ръце. Люшнали люлки до слънцето на надеждата, за да литнат в света човечни и духовно силни вашите потомци. Честит юбилей !“ с поздрав към присъстващите се обърна Младенов и пожелание в здраве и късмет да се срещнат на следващия юбилей.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!