28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков19:42, 11 февруари 20201min

Едмонд Назарян триумфира с европейската титла в борбата

edmond nazaryan

Българинът Едмонд Назарян спечели титлата в категория до 55 кг на европейското първенство по борба в Рим. 18-годишният състезател впечатли в хода на турнира и постигна значим успех още в първото си голямо състезание при мъжете. Във финала Назарян, който е син на двукратния олимпийски шампион Армен Назарян, детронира досегашния европейски шампион Виталий Кабалоев. Българинът беше по-активният състезател и заслужено стигна до победата със 7:3 точки. Финалът затвърди впечатляващото представяне на Назарян по време на първенството. В полуфиналите българинът тушира Елданиз Азизли от Азербайджан и направи забележителен обрат, след като изоставаше с 0:5.

Източник : /https://www.dnevnik.bg/


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!