28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков6:24, 7 февруари 20201min

Очакват се нови снеговалежи и силен вятър

snyag

Оправдаха се очакванията за повсеместни снеговалежи. Равносметката – най-дебела е снежната покривка, измерена в Габрово – 44 см, Враца – 34, Ловеч 33, в Североизточна България – около 30, в София – 24 см. Около 10 см. беше снежната покривка в Пещера. В страната имаше и опасно силен северен вятър. Най-силните пориви бяха в Сливен 34 м/с, Силистра – 24, Калиакра 24, Варна 22, Русе и Разград – 20 м/с. Вятърът вече съществено отслабна, а валежите – почти навсякъде спряха. В близките часове навсякъде ще спре да вали, а облачността ще започне да се разкъсва и намалява. Според прогнозите, в края на утрешния ден в Източна Бъгария отново ще има снеговалежи. Очаква се и отново вятърът от север да се усили. След това обаче, през почивните дни, ще бъде предимно слънчево.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!