20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков12:44, 6 февруари 20201min

Затворен за почистване е пътят Пещера- Свети Константин

snegonavyavane

Пещера. Поради бурни ветрове и снегонавявания тази вечер, затворен за движение на МПС е път Пещера –  селището Свети Константин. Специализирана техника на ОП „ЧПОИ“ е на място за да почисти образуваната снежна покривка. От Общината уверяват, че движението ще бъде възобновено до края на деня. Експертите съветват при усложнена зимна обстановка да зареждате автомобила си с повече гориво отколкото ви е необходимо за пътуването. Шофирайте бавно и внимателно, когато преминавате край сгради, електропроводи и дървета. Спазвайте указанията на компетентните органи и временната маркировка, поставена от контролните органи и пътните служби. Не злоупотребявайте със сигналите до тел. 112. Пренасочване на екипи от различни институции (Агенция „Пътна инфраструктура”, МВР, Спешна помощ) при фалшив сигнал, може да коства човешки живот в реална ситуация. Не злоупотребявайте със сигналите за непочистена пътна настилка. Според нормативната уредба се допуска снежно покритие в зависимост от различните нива и степени на поддържане.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!