27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков7:17, 6 февруари 20201min

Григор Димитров приключи безславно в Монпелие

grigor dimitrov

Григор Димитров загуби от французина Грегоар Барер в мач от втория кръг на турнира по тенис от категория ATP 250 в Монпелие. Поставеният под номер 4 българин, който участва с „уайлд кард“, отстъпи в оспорвана битка с 91-ия в ранглистата на ATP Барер – 7:6(4), 4:6, 5:7 след 2:36 часа игра.

Двамата започнаха стабилно на сервис и печелеха подаванията, като в десетия гейм французинът имаше брейкпойнт, който Григор спаси и сетът бе решен след тайбрек. Там българинът показа по-голямата си класа и спечели със 7:4. Григор допусна ранен пробив още в първия гейм на втория сет и макар че върна пробива в четвъртия гейм, до края не успя да намери ритъма си на игра и позволи на французина да изравни след 6:4. Решаващата трета част отново започна с пробив в полза на Барер. При 5:3 французинът стигна до мачбол, но Григор запази хладнокръвие и успя да си вземе подаването. В най-точния момент българинът направи брейкпойнт в десетия гейм и изравни за 5:5, но колебливите му изяви продължиха и Барер проби за 6:5, след което приключи на свой сервис с общо четвъртия мачбол в срещата.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!