19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков10:55, 30 януари 20201min

Фирмата „Анибал“ е новият автобусен превозвач в община Ракитово

obshtina rakitovo

Ракитово. Кметът на община Ракитово Костадин Холянов подписа договор за обществен превоз с фирмата „ Анибал“ от Ракитово с управител Ангел Балджиев. Срокът на договора е до 30 юли 2020 г., като автобусите на „Анибал“ ще возят от понеделник, 3 февруари 2020 г. Курсовете са редуцирани поради намаления пътникопоток. Във Велинград автобусите на фирма „ Анибал“ ще спират на паркинга пред жп гарата в града, който е общинска собственост и община Ракитово се е договорила с община Велинград за неговото ползване. В Дорково, Ракитово и Костандово остават старите автобусни спирки.
Припомняме, че до избора на нов превозвач на Община Ракитово се стигна, след като с предизвестие бе прекратен договорът, сключен на 24 август 2015 г. с „Чепино автотранспорт“ ЕООД-Велинград. Дружеството обаче не изпълняваше курсове и не спазваше разписанието на курсовете. Стигна се недоволство от страна на гражданите в община Ракитово и за да защити техните интереси, Кметът на Общината поиска разрешение от областния управител Стефан Мирев да избере нов обществен превозвач за срок от 6 месеца, след което да се проведе конкурс чрез обществена поръчка.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!