24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Лили Иванова пуска албуми с най-добрите си концерти

Lili Ivanova

Нов албум на Лили Иванова с един от най-добрите ѝ концерти – на 22 ноември 2012 г. в „Арена Армеец“ със симфоничен оркестър – излиза преди Коледа, съобщиха от пресслужбата на певицата. Колекцията от видеозапис и двоен аудиоалбум с 18 песни ще се продава от 7 декември в избрани книжарници и онлайн.

Лили Иванова е първият български изпълнител, осъществил самостоятелен концерт в най-голямата зала в страната – „Арена Армеец“ в София. Събитието поставя рекорд по брой публика – над 15 000 души, който до днес не е подобрен. Поради огромния интерес е пуснат в продажба и секторът зад сцената. В CD-то са включени 18 песни.

Препълнената зала „Арена Армеец“. Снимка: Васил Къркеланов

Концертът става повод за създаване на специална категория в Годишните музикални награди на „Бг радио” и получава приза „Концерт на годината“.

Към албумната колекция е включен и документален запис на DVD от концерта на Лили Иванова в зала „Олимпия“, Париж, на 9 януари 2009 г.

Дискът с изпълненията от „Арена Армеец“

 

Източник : / https://www.ploshtadslaveikov.com


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!