29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков12:09, 30 юни 20201min

Доброволецът Иван Вакарелски: Благодаря за шанса да бъда на първа линия срещу COVID-19

ivan vakarelski

Пазарджик. 30-годишният Иван Вакарелски от град Белово, който е треньор в СК по джудо „Кодокан“ е сред първите доброволци в Инфекциозно отделение на МБАЛ-Пазарджик. Той не се поколеба да влезе в Ковид сектора и да работи и живее там в продължение на 47 дни. Като доброволец- санитар работата му се оказва денонощна. Той обаче не се оплаква, а споделя, че е искал да бъде максимално полезен. Ден след като напусна своето временно „работно място“ и се върна към своето ежедневие, смелият доброволец вече мисли за работата си като треньор, преподавател в Спортното училище на Пазарджик и пчеларството. Иван Вакарелски си тръгна от МБАЛ-Пазарджик с отрицателен тест за COVID-19 и благодарствено писмо от ръководството на лечебното заведение с благодарност и признание от името на целия екип за това, че доброволно избра да бъде на първа линия в борбата с новия вирус и да се грижи за болните.

Интервюто с Иван Вакарелски може да прочетете на адрес : https://www.mbal-pz.com


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!