20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

1017 домакинства от Пещера са записани за доставка на дърва за огрев

ogun

[dropcap]П[/dropcap]ещера. 1017 домакинства от община Пещера са записани в списъците за доставка на дърва за огрев. В списъците попадат лица с постоянен адрес в община Пещера. Всяко семейство от Пещера, Радилово и К. Димитриево може да се снабди с 4 кубика.

В общинска администрация са записани 707 желаещи да се възползват от придобивката, от клуб на инвалида желание са декларирали 114 семейства, от клуб на диабетика в списъците са попаднали 108. 75 са желаещите от клуб на пенсионера, сдружение „Вяра“ е подало имената на 13 желаещи да получат дърва за огрев за настоящия сезон.

С предимство при доставката се ползват хората от списъците на клубовете. Дървата се доставят от 27 януари, уточниха от администрацията в Пещера. Записванията на желаещи продължава. Припомняме, че за доставеното количество от ДГС- Пещера, ползвателите ще заплащат сумата от 70.00 лв.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!