19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Ясновидката Гюкчен: Чака ни една бедна 2021 г.

gyukchen chausheva

Пещера- София. „Още една-две години ще имаме спадове и върхове в развитието на пандемията. След голямото затваряне няма да има друго в България. Бизнесът ще се рестартира до март и догодина, до август 2022 г., хората ще се стабилизират и финансово, и психически“, прогнозира известната ясновидка Илиана Чаушева-Гюкчен.

„В момента освен пандемия хората са много уплашени и ни чака една бедна 2021 г. Тя е свързана с политически трусове. Вирусът не даде урок на българите. Те не се промениха. Дори излязоха наяве по-агресивните им черти. След 4 юли светът вече няма да е същият, защото предстоят глобални промени. Тези промени започнаха от 21.12.-22.12.2020 г., защото тогава навлязохме във Века на Водолея. В него ще властва духовността, любовта, хармонията между хората. Това ще продължи 10-15 години, за да се променим. Тази промяна аз не я виждам през 2021 г. при хората“, казва още феноменът.

„През 2021 г. няма да има толкова много смъртни случаи. Основният проблем на хората ще бъде как ще оцеляват и как да подредят живота си. През март може да има политически трусове между Украйна и Русия. Може да има частично затваряне между тях. В САЩ ще се борят да оцеляват, защото там пандемията даде най-големите поражения и ще продължава да дава, пише „Стандарт“.

Ако при нас през 2022-2023 г. свършва пандемията, там ще продължи до края на 2024 г. и след това вирусът ще бъде овладян, в целия свят ще настане едно ново начало“, коментира Гюкчен. Според нея, сериозни природни бедствия у нас не се очакват. „Катаклизми по света ще има. Ние все още сме съхранени от силни земетресения и лоши поличби. Малко по-суха ще бъде годината. Ще има промяна в климата – с 1-2 градуса ще бъде по-топло“, завършва ясновидката.

 

Източник : / https://www.plovdiv24.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!