19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков9:21, 23 юли 20201min

Шиникова завърши първа в групата в Белград

izabella shinikova

Втората ракета на България в женския тенис Изабелла Шиникова записа трета победа на демонстративния турнир в Белград, организиран от Янко Типсаревич.

В последния мач от група „В“ националката за „Фед къп“ надделя над представителката на домакините Ивана Йорович с 6:4, 4:6, 7:6(4) след повече от два часа и половина игра.

В тайбрека на третата част Шиникова губеше с 0:2 и 3:4 точки и, но след това спечели четири поредни точки, за да вземе мача и да си осигури първото място в групата.

В друг мач с българско участие Ани Вангелова отстъпи в напълно равностоен мач на сръбкинята Барбара Бонич с 6:7(3), 6:7(1) след 2:44 часа игра.

Левичарката Вангелова ще играе днес втория си мач от група „D“ срещу хърватката Марияна Дражич.

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!