29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Четвъртокласници от НУ „Михаил Каролиди“ -първи посетители на изложбата „Пещерските будители“

20

Пещера.Четвъртокласници от Начално училище „Михаил Каролиди“, придружени от своята преподавателка Стефка Пискюлева, бяха първите посетители на отворената днес изложба от конкурса на Биовет АД – „Пещерските будители“. Учениците споделиха, че всяка от картините е красива и им харесва, като са впечатлени от уменията на своите връстници и по-големите възпитаници на основните училища в града.

Снимка : Peshteraprim

Децата сами разпознаха патрона на своето училище, който е нарисуван от талантливата Александра Станишева, а също така посочиха като много красиви и портретите на видни възрожденци в Пещера. 

Снимка : Peshteraprim

“ С гордост и много радост учениците ми разгледаха изложените произведения.“ – това написа г-жа Пискюлева в книгата за посещения. Днешният ден по предварително уточнен график е предназначен за посещения на ученици от начален етап на образование.

Стефка Пискюлева
Снимка : Peshteraprim

Утре се очакват възпитаниците на ОУ“ П.Р. Славейков“ и ОУ“Патриарх Евтимий“, в четвъртък – ОУ“Любен Каравелов“ и Гиманазия по химически технологии „Атанас Ченгелев“, а в петък ученици и родители от СУ „Св.Климент Охридски“.

 

Галерията е отворена за посещение всеки ден от 10-12.30 ч. и от 13.30 – 17.30 ч. Децата трябва да носят предпазни маски, на входа са осигурени дезинфектанти, съобщиха от ръководството на Биовет АД.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!