28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Челябинска Митрополия информира за открита първа „православна стоматология“

1-45

[dropcap]Ч[/dropcap]елябинска Митрополия (Московска Патриаршия) не се свени да открива нови форми на взаимодействие между духовното и светското. Така например, на уебсайта на Митрополията се появи реклама на „новооткрит първи православен стоматологичен кабинет“, отворен от „православен човек“, собственик на мрежа от дентални клиники.

Същевременно, не се съобщава дали ще бъде свикван Събор преди протезиране, дали ще бъде достатъчен Чинът по изгонване на зъбен демон с копие, както и дали ще се предлагат упойки с инжектиране на капки Светена Вода.

Следва пълният текст на рекламата на български език:

Собственикът на мрежа от стоматологични клиники, православният човек Павел Воронов изпълни обещанието си и откри първата православна стоматология в Челябинск. Преди това такива клиники работеха в Ставрополския край и в Свердловска област.

Преди малко повече от година Павел Воронов откри кабинет в санаториума „Сунгул“, а сега – в северозападната част на Челябинск. „Нашата стоматология се нарича „Кристалл“ и се намира на ул. Бейвел 40 – разказа Павел Воронов. – За лечение в нашата клиника е достатъчно да вземете със себе си паспорт, медицинска полица и SNILS (номерът на индивидуалната застрахователна сметка – Бел. Doxologia INFONEWS).

Можете да си уговорите прием/час във вашия Храм, а също така можете да позвъните и да си уговорите среща директно; ние не отказваме на никого. В допълнение към православните жители на Южен Урал можем да обслужваме и поклонници, ученици от духовни училища от други региони, например от Курганска област“.

Администратор в новия стоматологичен кабинет е свещеническата съпруга – Нина Дмитриевна Федосова. „Приемът продължава вече втора седмица, – разказа матушка Нина. – През това време дойде само една възрастна жена, а иначе предимно идват млади, красиви хора. Работим без почивка, от 9 до 19 часа, като лекуваме всички на възраст над 14 години. Разполагаме с най-съвременното оборудване и качествени дентални материали от последно поколение“.

В близко бъдеще в православната стоматология ще се появят хирург и детски лекар.

Каним всички православни жители на Челябинск да се лекуват.

Телефон за предварително записване за прием: 8-902-275-70-25.

 

 

Източник : / https://www.doxologiainfonews.com


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!