25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков16:07, 25 октомври 20201min

ЦСКА 1948 разгроми с 5:1 Славия

martin kamburov

Отборът на ЦСКА 1948 разгроми с 5:1 у дома Славия в двубой от 10-ия кръг на футболното ни първенство.

Мачът започна интересно и пропуски за двата отбора направиха Венцислав Бенгюзов и Андон Гущеров.

Така се стигна се до 33-ата минута, когато Марио Топузов центрира от корнер, а Мартин Камбуров с глава се измъкна от защитата на гостите и откри резултата.

8 минути по-късно удар на Димитър Рангелов срещна гредата на вратата на „червените“, а в 43-ата минута Васил Шопов беше изпуснат от защитата на „белите“ и отблизо реализира за 2:0.

Само 4 минути след почивката Калоян Кръстев асистира към Емил Стоев, който намали изоставането на Славия.

Секунди по-късно удар на Камбуров излезе в аут, а в 53-ата минута опитният нападател се разписа от дузпа, отсъдена за нарушение на Радослав Терзиев в наказателното поле срещу Марио Топузов.

В 63-ата минута Серкан Юсеин центрира отдясно, Георги Петков не успя да се справи с опасността и Ангел Бастунов с глава също се разписа във вратата на Славия.

9 минути преди края на редовното време резервата Бастунов с глава оформи крайното 5:1 след центриране на Александър Александров.

ЦСКА 1948 се изкачи на трето място в класирането след този успех, докато Славия остава на 13-та позиция до момента.

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!