20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

ЦСКА отстрани Черно море и е на 1/4-финал за Купата на България

American football field illuminated by stadium lights
[dropcap]О[/dropcap]тборът на ЦСКА успя да надделее с 3:1 над гостуващия Черно море в мач от 1/8-финалите за Купата на България, игран на стадион „Българска армия”. „Червените реализираха три безответни гола до 49-ата, след като Бисмарк Чарлс реализира първия си гол в дебюта си от първата минута за ЦСКА след само десет минути игра, наказвайки груба грешка на стража на Черно море Иван Дюлгеров. Георги Йомов удвои резултата в 39-ата от наказателен удар, за който варненци имаха сериозни претенции, а в 49-ата юношата на Славия реализира трети гол за домакините, давайки им нужното спокойствие. Капитанът на „моряците” Даниел Димов намали пасива на Черно море с попадение в 62-ата минута, но силите на гостите бяха само за това.

По този начин „червените” вече се класираха за ¼-финалите, а жребият за тази фаза на турнира ще се тегли в четвъртък, след като се изиграе последния мач от този етап между Славия и Монтана в студиото на DIEMA SPORT.

 

Източник : / https://gong.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!