26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

ЦПЛР-ОДК Пещера ще работи с нов преподавател по пиано

dragomir varimezov

Пещера. [dropcap]Е[/dropcap]кипът на ЦПЛР-ОДК Пещера се увеличи с нов преподавател по пиано, похвалиха се от институцията. Това е Драгомир Петров Варимезов .

Вариезов е от  град Силистра. Роден е на 20.06.1990г. Възпитаник на Национално училище за фолклорни изкуства „Филип Кутев“ гр. Котел, което завършва през 2009г. със специалност – гайда. Бакалавърската си степен продължава в Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство „Проф. Асен Диамандиев“ гр. Пловдив, която завършва през 2013г.
Драгомир Варимезов
Две години по-късно през 2015г. завършва магистърска степен в ПУ „Паисий Хилендарски“ със специалност – Педагогика на обучението по музика в ДГ и СОУ. От 2016г. работи като учител по музика в ДГ“Бреза“ гр. Пловдив. От 2009г. е част от състава на орк. „Орфей“ с ръководител Георги Янев. От 5 години е учител по пиано в „Campa Records“ гр. Раковски, а през изминалата 2020г. е поканен да журира в националния конкурс „Песенна дъга над Кутев“ гр. Котел. Семеен с две деца.
Направил е множество аранжименти и обработки на известни изпълнители и оркестри от цяла България.
Часовете по пиано с Драгомир Варимезов, ще започнат на 04.03.2021г.

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!