20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков7:28, 30 септември 20201min

Цветана Пиронкова срещу Серина Уилямс на „Филип Шартие“ в Париж

cvetana_serina uilyams

Цветана Пиронкова излиза днес срещу Серина Уилямс в двубой от Откритото първенство на Франция по тенис. Мачът е втори в програма на централния корт „Филип Шатрие“ и се очаква да започне около 14.00 часа. Преди него е двубоят между Елина Свитолина – Рената Сарасуа.

Централният корт от тази година има покрив, така че двубоят между бълглката и американката със сигурност ще се изиграе, без значение от метеорологичните условия. Само преди няколко седмици двете се срещнаха в четвъртфиналите на US Open, където победител излезе Уилямс.

До този момент по-малката от сестрите Уилямс е спечелила и петте си мача срещу Пиронкова.

Останалите запланувани срещи за деня на главния корт в парижкия комплекс са този между Маккензи Макдоналд и 12-кратния победител в турнира Рафаел Надал, както и на финалиста от US Open Александър Зверев срещу Пиер-Юг Ербер.

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!