20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков6:29, 25 септември 20201min

Цветана Пиронкова може да играе със Серина Уилямс и на „Ролан Гарос“

cvetana pironkova

Най-добрата българска тенисистка Цветана Пиронкова започва кампанията си на “Ролан Гарос” срещу Андреа Петкович. Това отреди тегленият днес жребий в Париж, като основната схема започва на 28 септември.

По ирония на съдбата във втория кръг може да я очаква 23-кратната шампионка от „Големия шлем“ Серина Уилямс, която започва срещу Кристи Ан, както се случи и на US Open.

Пиронкова е в горната половина на схемата, като в нейната четвъртина водачка е третата поставена Елина Свитолина, докато Серина е под номер 6. Пловдивчанката се състезава с „уайлд кард“ от организаторите, осигурен със съдействието и на Българската федерация по тенис.

След втори кръг евентуално Пиронкова може да очаква сблъсъци с Юлия Путинцева (23-а в схемата), а пък в 4-и – десетата Виктория Азаренка.

Източник : / https://www.sportal.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!